Vi tar varje uppdrag på lika stort allvar.

Vackra formuleringar i all ära. Vi tror att det bästa sättet att förstå vad vi verkligen kan göra är att ta del av tidigare resultat. Här följer därför ett urval av de projekt vi genomfört genom åren. En del är små, andra betydligt större. Vissa har haft kraftfulla resurser, andra betydligt mindre. Gemensamt för samtliga är dock att vi är oerhört stolta över sluresultatet och även över resan dit.

Ofta är våra arbeten utförda i samarbete med ett arkitektkontor. De har helhetsuppfattningen om rumslighet, färger och fastighetens egenheter liksom kundens krav & önskemål. Vi bidrar med ett brett kunnande inom produktled och producentled samt ansvarar för logistik och ekonomi.

Om du/ni söker någon speciell typ av referens, eller om ni vill veta om något specifikt projekt, är ni naturligtvis varmt välkomna att höra av er.

Xtravaganza

Xtravaganza Viktcenter etableras i hela Norden. L2 har levererat en konceptuellt utformad inredning till ett trettiotal anläggningar. Även Xtravaganza HK i Västerås och deras regionkontor i Göteborg.

prev
  • 10img_.jpg:
  • dsc_.jpg:
  • dscn0627_.jpg:
  • 2dsc_.jpg: