Vi är fria inredare. L2 Interior AB

L2 Interior AB verkar som traditionella inredningsåterförsäljare inom området kontor och offentlig miljö. Men vi försöker att inte vara så traditionella.

Genom en mycket nära producentverksamverkan har vi skapat en plattform med det bästa som finns att erbjuda inom vår värld i Sverige idag. Vi representerar naturligtvis toppsegmentet inom Nordisk design. Men också ett stort antal lite mer udda och spännande varumärken med internationella influenser. Vi arbetar med noga utvalda produkter både inom området funktion och estetik.

En lika nära arkitektsamverkan har genererat en mycket värdefull dialog och fördjupade samarbeten, där även användare och producenter har en aktiv roll.

Som en fri och obunden aktör inom inredning erbjuder vi en roll som aktiva och medvetna inspiratörer.

Utmaningen både för oss och våra kunder ligger i att välja rätt produkter för varje specifikt projekt. Och att säkerställa hela leveransen, ända fram till en välkomponerad, kundanpassad miljö.

Genom L2 Interior AB är vi redo att förstärka våra kunders företagsprofil som ett led i deras strävan att arbeta effektivt och kunna attrahera kompetent personal.